Pretraži

Naručite online i mi ćemo vam proizvode dostaviti na adresu! #ostanitekuci

Uslovi dostave

Dostavu vršimo na području cijele Bosne i Hercegovine brzom poštom ili našim vozilom po potrebi. Cijenu dostave je vidljiva pri odabiru artikla u našoj on-line trgovini.

Ako imamo mogućnost da Nobil transportnim sredstvima dostavimo madrace i krevete na vašu adresu, a Vi ste dobili na e-mail potvrdu s uračunatom brzom poštom, naše kolege Vam neće naplatiti istu, te će račun biti umanjen za taj iznos. Dostava posteljine, jastuka, jorgana, baby madraca, nadmadraca i slične sitne robe se uvijek vrši brzom poštom sa naplatom iste. Redovne besplatne dostave radimo  u radijusu od 10 kilometara od naših poslovnih jedinica, te redovnim putnim pravcima o kojima se možete informirati pozivom ili elektronskom poštom.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenim rukovanjem u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Kupac ima pravo odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu. Dostavna služba ju uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Ako ste naručili krevet, usluga montiranja je besplatna ukoliko se dostava vrši našim vozilom.

Dostavna služba isporuku vrši u roku od najduže 20 radnih dana. 

Back to Top
Proizvod je uspjesno dodan u korpu