Pretraži

Naručite online i mi ćemo vam proizvode dostaviti na adresu! #ostanitekuci

Garancija na madrace

Zato što vjerujemo u kvalitetu, dizajn i izradu naših proizvoda, Nobil madraci su zaštićeni garancijom  protiv proizvodnih nedostataka u izradi i materijalu ( isključujući navlake i ručke). Ako primijetite greške u proizvodnji, molimo Vas da se obratite na mjesto na kojem ste kupili madrac unutar perioda garancije, s dokazom o kupovini (račun) i garantnim listom.

Ako je neispravan u izradi ili materijalu , Vaš Nobil madrac će biti popravljen ili zamijenjen ( po našem izboru) s troškovima , kao što je prikazano na rasporedu Nobil garancije, a bez  troškova transporta i inspekcije. Ako se proizvod koji reklamirate više ne proizvodi u vrijeme popravke ili mijenjanja, bit će zamijenjen trenutnim modelom iste kvalitete i vrijednosti. Ako identični materijali nisu dostupni u vrijeme popravka ili zamjene , proizvođač zadržava pravo da zamijeni materijala usporedive kvalitete. Vrijeme garancije počinje na dan kada kupite proizvod . Ako je proizvod popravljen ili zamijenjen , vijek trajanja  garancije neće biti obnovljen ili produžen.

Važne informacije

NOBIL zadržava pravo da odbije uslugu i prekidanja garancije kada je madrac, čak i ako je neispravan,  u nehigijenskom  stanju  (ako je madrac isprljan tjelesnim tekućinama, loše rukovanje madracom i sl.) , kada madrac ima dokaze oštećenja tekućinom, čišćenjem ili korištenjem tečnosti za čišćenje.

Madrac u nehigijenskim stanju može poništiti garanciju . Zbog zdravlja i sigurnosti svakoga tko bi trebao rukovati takvim madracom , Nobil može odbiti primiti takve proizvode na procjenu i samim time  zadržava pravo da odbije garanciju .Korištenjem tekućina za čišćenje može se oštetiti tkanina i materijal madraca .

Nobil Garancija ne pokriva stavke koje nisu izričito navedene u poglavlju ” JAMSTVO POKRIVA ” , kao što su:

-Prijevoz i troškove pregleda
-Proizvodi prodani kao uzorak i proizvodi na popustu zbog greške u proizvodnji
-Visina proizvoda
-Preferencija udobnosti
-Zamjena drugog komada madraca u setu , osim ako je neispravan
-Udubljenja manja od 4 cm
-Oštećenje madraca zbog pogrešne upotrebe ili zloupotrebe
-Oštećenje madraca nastalo zbog neodgovarajuće podloge ili ako se koristi pogrešan krevetni okvir
-Tkaninu madraca
-Latex i madraci s memory pjenom : Normalne promjene u mekoću i površini koje ne utječu na kvalitetu tih madraca.

Garancija na krevete

Garancija na naše krevete je 2 godine. Garancija se odnosi na greške u proizvodnji kreveta koje kupac primijeti prilikom preuzimanja kreveta kao što su oštećenja platna, pogrešna boja, dimenzija ili oštećenja same baze i oštećenja mehanizma za dizanje madraca (Eterna Practic). Pod garanciju ne podliježe oštećenje platna ili baze nastalo od korištenja ili premještanja kreveta nakon montiranja.

Garancija na latoflexe je također 2 godine.

Back to Top
Proizvod je uspjesno dodan u korpu