Pretraži

Naručite online i mi ćemo vam proizvode dostaviti na adresu! #ostanitekuci

Garancija na madrace

Zato što vjerujemo u kvalitetu, dizajn i izradu naših proizvoda, Nobil madraci su zaštićeni garancijom protiv proizvodnih nedostataka u izradi i materijalu (isključujući navlake i ručke). Ako primjetite greške u proizvodnji, molimo Vas da se obratite na mjesto na kojem ste kupili madrac unutar perioda garancije, s dokazom o kupovini (račun) i garantnim listom.

Ako je neispravan u izradi ili materijalu, Vaš Nobil madrac će biti popravljen ili zamijenjen (po našem izboru) s troškovima, kao što je prikazano na rasporedu Nobil garancije, a bez troškova transporta i inspekcije. Ako se proizvod koji reklamirate više ne proizvodi u vrijeme popravke ili mijenjanja, biti će zamijenjen trenutnim modelom iste kvalitete i vrijednosti. Ako identični materijali nisu dostupni u vrijeme popravka ili zamjene, proizvođač zadržava pravo da zamijeni materijale usporedive kvalitete. Vrijeme garancije počinje na dan kada kupite proizvod. Ako je proizvod popravljen ili zamijenjen, vijek trajanja garancije neće biti obnovljen ili produžen.

Važne informacije

NOBIL zadržava pravo da odbije uslugu i prekidanja garancije kada je madrac, čak i ako je neispravan,  u nehigijenskom  stanju (ako je madrac isprljan tjelesnim tekućinama, loše rukovanje madracom i sl.), kada madrac ima dokaze oštećenja tekućinom, čišćenjem ili korištenjem tečnosti za čišćenje.

Madrac u nehigijenskim stanju može poništiti garanciju. Zbog zdravlja i sigurnosti svakoga tko bi trebao rukovati takvim madracom, Nobil može odbiti primiti takve proizvode na procjenu i samim time zadržava pravo da odbije garanciju. Korištenjem tekućina za čišćenje može se oštetiti tkanina i materijal madraca.

Nobil Garancija ne pokriva stavke koje nisu izričito navedene u poglavlju ”JAMSTVO POKRIVA”, kao što su:

– Prijevoz i troškove pregleda;
– Proizvodi prodani kao uzorak i proizvodi na popustu zbog greške u proizvodnji;
– Visina proizvoda;
– Preferencija udobnosti;
– Zamjena drugog komada madraca u setu, osim ako je neispravan;
– Udubljenja manja od 4 cm;
– Oštećenje madraca zbog pogrešne upotrebe ili zloupotrebe;
– Oštećenje madraca nastalo zbog neodgovarajuće podloge ili ako se koristi pogrešan krevetni okvir;
– Tkaninu madraca;
– Latex i madraci s memory pjenom: Normalne promjene u mekoći i površini koje ne utječu na kvalitetu tih madraca.

Garancija na krevete

Garancija na naše krevete je 2 godine. Garancija se odnosi na greške u proizvodnji kreveta koje kupac primijeti prilikom preuzimanja kreveta kao što su oštećenja platna, pogrešna boja, dimenzija ili oštećenja same baze i oštećenja mehanizma za dizanje madraca (Eterna Practic). Pod garanciju ne podliježe oštećenje platna ili baze nastalo od korištenja ili premještanja kreveta nakon montiranja.

Garancija na latoflex podnice također iznosi dvije godine.

Back to Top
Proizvod je uspjesno dodan u korpu