Pretraži

Naručite online i mi ćemo vam proizvode dostaviti na adresu! #ostanitekuci

Od ranih 1990-ih, poduzeće Nobil razvija se i izrasta u jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača madraca u regiji.

Od 1989.god, poduzeće Nobil razvija se i izrasta u jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača madraca u regiji. Priznati i visoko cijenjeni za izradu, dizajn i inovacije, Nobil je izgradio i održavao zavidnu reputaciju iznimne kvalitete i vrijednosti za novac.

U svom asortimanu kreveta i madraca nudi sveobuhvatnu i raznoliku paletu dizajna, stilova i specifikacija koje odražavaju težnje današnjeg kupca, od suvremenih do tradicionalnih izvedbi. Svaka kolekcija je pažljivo orkestrirana i nudi širok izbor vrhunskih sustava podrške, uključujući najnoviju tehnologiju opruga, memorijske pjene, lateksa i vlakana koje zajedno donose visoku razinu stila, udobnosti i potpore.

Posebnost ove firme je i njena velika orijentiranost ka izvozu vrhunskih bosanskohercegovačkih proizvoda. Švicarska, Njemačka, Slovenija i Italija samo su jedne od zemalja u koje se svakodnevno izvoze Nobil kreveti i madraci.

krevet Terra

Uz vlastitu distribuciju i studije spavanja približava proizvod krajnjem kupcu i pruža vrhunsku uslugu i edukaciju individualnih klijenata. Nobil proizvodi pružaju ugodan san u hotelima visoke klase, manjim obiteljskim hotelima i motelima, rezidencijama, bolnicama, te mnogobrojnim drugim smještajnim kapacitetima.

Nobil se ponosi kvalitetom dizajna i tehnologije, te u tom smislu svaki proizvod je izgrađen na premium standardu, sa pomno ispitanim detaljima, visoke kvalitete koji osigurava potpunu sigurnost za svakog kupca koji izabere da uživa u vrhunskom snu uz Nobil.

U svojoj ponudi Nobil pruža i usluge proizvodnje džepičaste jezgre i rezanja poliuretanske pjene. Također u ponudi ima i rezana PU pjena koja se može koristiti u punjenu jastuka, lazybagova, igračaka i sl.

Posljednje recenzije

Odlični madraci, moguće pronaći sve potrebno za miran i ugodan san. Cijene povoljne, usluga vrhunska.
Odlična usluga. Najbolji izbor madraca svih dimenzija. Madraci izradjenj u BiH. Presvlake. Posteljine. Jastuci. Zaista sve za spavacu sobu.
Edis Deljkovic
Rated 5 out of 5
E ovo je bas dobra firma, nikad ne mijenjaju kvalitet. I usluga je i vise nego dobra. Sve preporuke...
Vanja Čobo
Rated 4 out of 5
Trgovina nudi razne mogućnosti za kvalitetan san. Vrlo pristojno osoblje sa dobrim znanjem o proizvodima koji su spremni dati savjet i pomoći vam da odaberete koji je madrac najbolji za vas. Postoji i malo mjesta za djecu da se mogu
Željka Filipović
Rated 5 out of 5
Imam madrac već dvije godine. Isti kao i prvog dana. Udobnost i kvalitet prije svega. Sve preporuke!
Melika Kalkan Babačić
Rated 4.5 out of 5
Prezadovoljni smo NoBil madracem. I nakon 3 godine otkako smo ga kupili,udoban kao prvog dana
Edina Garibović
Rated 5 out of 5
Uvjerite se u domaću proizvodnju i kvalitet. Vjerni kupac već 10god sve preporuke i za krevete i madrace. Sa madracem Stella X san nikada nije bio lakši.

Prijavite se da dobijate obavijesti o novim proizvodima i akcijama

 

Back to Top
Proizvod je uspjesno dodan u korpu