Upoznajte naš Stella madrac i Olympic set

STELLA MADRAC

Kada se luksuz susretne s tehnologijom, nova vrsta ljepote je rođena – ljepote koja Vam omogućava da sanjate sa našim Stella madracem.

Ortopedski i anatomski madrac koji će dati zdravu potporu vašim leđima i prilagoditi se obliku tijela prilikom spavanja, što dovodi do stanja potpunog opuštanja mišića.

Presjek Stella madraca

Sačinjen je od anatomske džepičaste jezgre gdje je svaka opruga u svom posebnom džepiću, koji su međusobno ušiveni jedan za drugi. Ovim je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. savijaju se neovisno jedna od druge.

Izuzetno velika fleksibilnost jezgre madraca daje savršenu podlogu za spavanje, bez obzira na vašu visinu ili težinu.

Zbog dizajna gdje svaka opruga ima svoj zaseban džepić, kontrolira se zvuk koji inače proizvode tradicionalne opruge vezane žicom. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre sprječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj uslijed težine tijela.

Dodatnim ojačavanjem svih strana madraca s visokoelastičnom poliuretanskom pjenom i oblaganjem džepičaste jezgre sa tvrdo presanim pamučnim filcom, poboljšali smo strukturu madraca, te pružili još čvršću i udobniju potporu.

Mrežasta trodimenzionalna 3D tkanina omogućava prozračnost madraca. Stella madrac ima karakteristiku da “diše” zajedno s Vama jer cirkulacijom zraka regulira vlažnost madraca, što omogućava kvalitetniju higijenu proizvoda.

Grafički prikaz mrežaste trodimenzionalne 3D tkanine

Visokokvalitetno platno koje koristimo prilikom izrade Stella madraca omogućiti će Vam osjećaj ugodne mekoće i luksuza.

Treba napomenuti da je svaki Stella madrac dvostrani, što znači da će vam ovaj madrac trajati duplo duže. Svakako vam preporučujemo da povremeno okrenete svoj madrac, kako vertikalno, tako i horizontalno, radi jednakog trošenja.

OLYMPIC SET

Iskusite udobnost spavanja kao u luksuznom hotelu na Olympic krevetu. Elegancija i klasika najbolje opisuju ovaj predivni krevet. Ovaj boxspring krevet napravljen je sa mnogo pažnje posvećenih detaljima i preciznoj izvedbi.

U jednom Olympic setu dobiti ćete boxspring baze sa ojačanom spužvom, dvije ladice, dva madraca sa 7-zonskom džepičastom oprugom, madrace sa skidivom navlakom, nadmadrac od memory pjene, skidivu i periva navlaku nadmadraca, te uzglavlje.

Olympic set

Jezgra ovog kreveta sastoji se od boxspring baze od bonnell opruga i poliuretanske pjene koja daje dodatni sloj udobnosti.

Svaka opruga je u svom posebnom džepiću, međusobno ušivene jedna za drugu. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. savijaju se neovisno jedna od druge.

Izuzetno velika fleksibilnost jezgre madraca podjeljena je u 7 zona koje daju savršenu podlogu za spavanje i najzahtjevnijima.

7-zonska džepičasta jezgra

Memory pjena ima svojstvo da reagira u dodiru s toplinom. Podloga od ovakve pjene zagrijava se toplinom tijela, postepeno popušta, prilagođava se i oblikuje. Osjećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osjećaj bestežinskog stanja! Sloj pjene neposredno zagrijan od tijela spavača mekan je i potpuno rasterećuje pritisak na osjetljivo potkožno tkivo.

Nadmadrac Olympic seta dolazi u skidivoj i perivoj navlaci i njegova visina iznosi 5,00 cm.

Uz sve ove pogodnosti, krevet Olympic posjeduje i dvije ladice koje možete koristiti za odlaganje jastuka, posteljine i odjeće.

I za kraj, svakako Vam preporučujemo da posjetite naše izložbeno-prodajne salone u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Prijedoru, Trebinju, Zenici, Bihaću i Novoj Biloj, te i sami osjetite užitak koji pružaju naši proizvodi.

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljenja. Sva polja su obavezna.