Pretraži

Naručite online i mi ćemo vam proizvode dostaviti na adresu! #ostanitekuci

Dugogodišnjim iskustvom u opremanju specijaliziranih smještaja kao što su hoteli, moteli, bolnice, studentski domovi, dječji vrtići, sportsko rekreativni centri, zatvori i mnogi drugi možemo zadovoljiti i najzahtjevnije specifikacije madraca, kreveta i posteljina.

Svoje povjerenje su nam ukazali mnogi renomirani hoteli u BiH kao što su:

Radon Plaza Sarajevo , Marriot Sarajevo, Hoteli Ilidža Sarajevo, Heco Sarajevo, Dubrovnik Zenica, Garden City Konjic, Vezir Travnik , Aba Travnik, Tron Travnik, Čardak Vitez , Central Vitez, , Hetmos hoteli Mostar, Ada Blagaj , City hotel Mostar, Kiwi Grude.

Uspješno smo ostvarili i suradnju s hotelima u regiji u samom vrhu kao što su : Admiral Slano, Pagus na poluotoku Pagu, Punta u Vodicama i mnogo drugih manjih apartmana i motela.
Takodjer smo izvršili i komplet opremanje naselja kao što je naselje Al Diyar koje se nalazi u Binježevu kod Sarajeva.
Ovo su samo neke od referenci naših zadovoljnih klijenata gdje smo uspješno zadovoljili njihove nimalo lake zahtjeve.
Shodno vašim potrebama i specifikacijama možete se obratiti na naš e-mail: info@nobil.ba ili na telefon: 030 707 044 gdje ćemo Vam uz savjetovanje pomoći da izaberete prave modele za vašu namjenu i poslati ponudu naših proizvoda.

Rezni centar nobil

Usluge reznog centra poliuretana

U našem reznom centru posjedujemo više mašina za obradu poliuretana, a posebno bismo naglasili CNC mašinu koja je spremna odgovoriti na najteže zahtjeve . Uz CNC posjedujemo i druge strojeve za obradu poliuretana gdje uspješno konfekcioniramo i profiliramo veliki broj vrsta spužve. Uz ovu tehnologiju možemo ispuniti vaše zahtjeve za tvrdoćom, kilažom, oblikom i gustoćom spužve.

Usluge proizvodnje džepičaste jezgre

Ponosni smo sto u našem proizvodnom pogonu imamo i strojeve za proizvodnju džepićastih opruga . Naime kupovinom ovih strojeva zauzeli smo visoku ljestvicu među proizvođačima opruga . Obuka osoblja i konstantan rad omogućavaju nam da možemo odgovoriti na zahtjeve kupaca po pitanju visine džepićastih opruga i broja zona čime smo postali prepoznatljivi kako u regiji tako i šire.

Usluge tiskare

U sklopu proizvodnog procesa posjedujemo i tiskaru gdje vršimo štampanje letaka i naljepnica za naše potrebe a i potrebe naših kupaca . Već duže vremena uspješno odolijevamo konkurenciji zahvaljujući kvalitetom koji prepoznaju naši kupci . U mogućnosti smo ponuditi za sve potencijalne kupce sljedeće vrste usluga:
– usluga tiskanja većeg tiraža – crno bijelo ili u boji
– izradu svih vrsta letaka bez obzira na tiraž – crno bijelo ili boji
– usluge pripreme i tiskanja vizit kartica
– usluge pripreme i tiskanja svih vrsta blokovske robe
– usluge pripreme i tiskanja svih vrsta kuverti
Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail: tiskara@nobil.ba.

Nobil tiskara

Galerija

Back to Top
Proizvod je uspjesno dodan u korpu